AM Hidraulik

am hidraulik logo-01

Proizvodi

DELATNOSTI IZ OBLASTI HIDRAULIKE I PNEUMATIKE:

Ponosno možemo da istaknemo da imamo širok spektar proizvodnje hidrauličnih i pneumatskih uređaja sa dugogodišnjim stručnim znanjem i iskustvom koje nesebično delimo. U nastavku možete videti naše proizvode:

HIDRAULIČNI CILINDRI

Proizvodimo hidraulične cilindre svih tipova i širokog spektra dimenzija od rudarske pa sve do poljoprivredne industrije.

HIDRAULIČNI AGREGATI

Projektujemo i proizvodimo hidraulične agregate različitih namena shodno željama kupca. Naš proizvod sadrži uputstvo za rukovanje i proračunom sa hidrauličnom šemom.

HIDRAULIČNE PRESE

Proizvodnja raznih vrsta, veličina i namena hidrauličnih presa.

Hidraulične istovarne platforme - KIP RAMPE

Posebno tehničko rešenje naše kompanije koje upotrebom hidrauličnog pogonskog agregata i pripadajućih cilindra obavlja podizanje platformi za istovar zrnastog materijala u poljoprivrednoj industriji. Proizvodi se u opcijama nosivosti 60 – 80 tona zajedno sa sopstvenom težinom platforme i maksimalnim uglom nagiba od 37-38 stepeni.

KORMILARSKI UREÐAJI

Obavljamo pregled, popravku i izradu novih kormilarskih uređaja na manjim plovilima, kao i na brodovima unutrašnje plovidbe.

DIZALICE

Projektujemo i proizvodimo dizalice razlicitih tipova i želja klijenata. Dizalice izrađujemo po važećim propisima uz posedovanje atesta Mašinskog fakulteta. Koristeći iskustvo i kadrovsko pojačanje, specijalizovali smo proizvodnju:

METALSKA PROIZVODNJA

U našim pogonima smo pored oblasti hidraulike i pneumatike razvili i bravarsko-zavarivački sektor koji uspešno ostvaruje rast i unapređuje kvalitet u izradi specifičnih metalnih konstrukcija i delova po zahtevu naših klijenata.